07 Haziran 2013

DİRENİŞÇİLER! NE YAPTINIZ LAN SİZ?

Tamda bencilleşmenin tadına varmaya başlamıştım. Ne güzeldi lan bencilleşmek. Yükleri üstünden atıvermek, empatiyi şööle kenara koyuvermek... Bahanemde vardı oysa; sıramı savmıştım, bi bok olmazdı lan bizden, zaten 40'ımı da devirmiştim. Ne yaptınız lan siz, nasıl da aldınız bencilliğimi elimden. Ne rahatmış oysa sorumsuzluk. Hıncımı da alıyordum ne güzel şu %50'den.

Çekirdek çitletip kabuğunu hoyratça yere atmanın hafifliğini sen bilir misin ey direnişçi! Kuyruklara kaynak yapmanın, öne geçmenin tadını sen bilir misin? Yayalar salak gibi kırmızıda beklerken, yaya kaldırımından umarsızca karşıya geçmenin egosunu sen bilir misin? Konuların üzerinde derinleşmeden "o senin sorunun", "canım böyle istedi, yaptım" gibi cümleler kurabilir misin sen lan direnişci? Ne yaptınız siz? Düşüncesizliğimle ne güzel barışmıştım ben.

Ömrü hayatımda bu kadar düşüncesiz, bu kadar empati yoksunu, bu kadar sorumsuz, bu kadar .... her ne haltsa işte, bencilliğin tadına varmışken, feragat ettiklerimi getirdiniz önüme koydunuz. Lan direnişçiler, ne yaptınız.... ne yaptınız siz?